Tunguzský meteořiť

Tunguzský meteořiť

Anotace: Nová (a pravdivá) teorie o pádu Tunguzského meteoritu

"Petře, Péťo, pojď si hrát,
neboj, dnes se nechci rvát."

"Co to tedy, Bože, bude,
přeplavem snad moře Rudé?"

"Kdepak, Péťo, zrána bazén,
budem prdět z Nebe na Zem."

Svorně gatě popustili,
vpřed se lehce naklonili,
prdli si, potom se smáli...

...a nad Tunguzkou ohně vzplály!
Autor petříček, 20.09.2008
Přečteno 435x
Tipy 1
Poslední tipující: abcabcabc
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí