Sourozenci

Sourozenci

Anotace: Kdo má sourezence, tak zná tu klasickou rivalitu. V takové odlehčené formě:)

Jsou to podivuhodné kalkuly,
sedíme na schodech, hrajeme v kostku.
Tak začneme znovu, od nuly.

Já házím jedna, házím dál
je tam 5,
to hledíš,
tos nečekal.

Ty házíš, jedničku... a trojku.
Smůla hošíčku,...vyhrávám,
Součet byl totiž v šesti.
Ty jsi ale nervák sám,
nevydržíš a dáváš mi pěstí.

Protože jsem malé dítě,
rozbrečím se...
a ty brečíš do tandemu.
Kolem jde strejda
a má z nás obou velkou trému.

Přiběhne k nám maminka
oba řveme, žalujeme.
Směje se nám...chudinka
a odchází buchtu péct,
začneme řvát ještě víc
až slzy začnou prudce téct.

Nikdo si nás nevšímá,
tak přestáváme řvát,
místo toho vrhneme se na sebe
a žačnem se prát.
Autor greenus, 12.10.2008
Přečteno 412x
Tipy 4
Poslední tipující: Ctěný pán, Květka Š., Kristine Clary-Aldringen, zzlatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Docela zajímavé téma i zpracování...

12.10.2008 09:02:00 | zzlatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí