Sladká žehlička

Sladká žehlička

Anotace: ...poděkování Alence

´Dneska ráno
zvonil pošták,
donesl mě balíček.
Já tu stojím,
tupě zírám,
poštákovi nevěřím,
sotva mu to podepíšu,
zase mířím ke dveřím.

Koukám se na adresáta,
a teď zírám mnohem víc,
posílá to teta Ála,
kamarádka z Úhřetic.

Pořád tomu nechci věřit,
prohlížím si krabičku,
na mou duši,
teta Ála,
poslala mi žehličku.

Elegantně zabalená,
celá v bílem papíře,
žerty teďka nechám stranou,
je to prostě k nevíře.

Trochu se mi třesou ruce,
když balíček otvírám,
čelo už mám opocené,
tak se na to podívám.

Teta Ála s krabice,
svou žehličku vyndala,
místo ní mi,lidičky
samé mlsky poslala.

Do očí mě vhrkli slzy,
tohle se jí vyplatí?
Vždyt za tyhle laskominy,
daleko víc utratí.

Já ti milá Alenko,
poděkuji stokrát,
mít takovou kamarádku,
to je víc než poklad.
Autor sondulacek, 21.10.2008
Přečteno 446x
Tipy 9
Poslední tipující: kouzelníček, Efiee, labuť, Danik, igniss, Weylin, Bíša, hezule, Alasea
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Mít tetu na vesnici to je prostě třída.
Já ji nemám,
hyml hergot to je ale bída.:o)

06.11.2008 14:24:00 | kouzelníček

Já dostal podobný dárek, kdysi jako dítě. K Vánocům. Byla to taktéž krabice, od žehličky Ety, nádherně zabalená a hlavně, těžká. Tedy - slibná. No, a pak jsem napjatě rozbalil, vlastně až na úplný závěr, a ejhle. On tam fungl nový kartáček na zuby. A závaží - to jsem pak musel vrátit. Od sestřičky jsem to dostal...
:-)

21.10.2008 17:54:00 | abcabcabc

:-)

21.10.2008 16:06:00 | Weylin

Také koukám vyjeveně...

21.10.2008 15:57:00 | Bíša

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí