O mravenečkovi

O mravenečkovi

Anotace: zase jedna starší... pro děti... :o)

Mraveneček chytil klíště,
ví to celý mraveniště...
Všem to přijde děsně krutý,
že má k noze přisáknutý
takovýhle hrozný zvíře
a tak každej v dobrý víře
hledá užitečnou radu,
jak ho dostat z toho srabu...

Doktor vytáh moudrou knihu,
zkoumá předky, naložený v lihu...
Heuréka! Na mou věru,
měli bysme proti směru
hodinový ručičky -
zařve náhle od knížky -
zkusit klíště otočit,
mraveneček měl by klid...

Neřekla však kniha moudrá,
ani ničí vzpomínky,
kde by měli v mraveništi
sehnat ňáký hodinky...
Autor Aki von Spritzenhaus, 27.10.2008
Přečteno 503x
Tipy 7
Poslední tipující: zvířenka, Myrja, kleopatra.sedma, Květka Š., Dott
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

fúúúj,jestli to bylo takový to prachodporný šedý,tak byl fakt chudák....:-)

18.05.2009 10:08:00 | zvířenka

Mravci,tý zdolajú
akúkoľvek výš
Ty se nenech zblbnout
stále ďalej píš...

04.03.2009 15:57:00 | džemo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí