U zubaře

U zubaře

Anotace: jeho nástroj svou děsivou symfonii hraje...

Tak už v čekárně sedím,
do země vyděšeně hledím.
Zubař už se na mě mile směje,
jeho nástroj svou symfonii hraje,
já se však jen ta nevzdám,
dásně pevné, zub jak dub,
ani kazy nemám,
prostě a jednoduše zdravý chrup.
Autor Axis, 10.12.2008
Přečteno 525x
Tipy 2
Poslední tipující: Pešulka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí