O URNĚ a Canabis

O URNĚ a Canabis

Anotace: Jak se budem v base mít!

Děda s Parkinsonem částečně po mrtvici,
nacukruje buchty, sáhne po sklenici
Canabis sativa do polívky sype
a už se ruka o něco míň klepe.

Vypěstoval si to na zahrádce ztěžka,
URNA mu sem vlítla, vina je to těžká.
Dostane obsílku k soudu okresnímu,
prý proto, že škodil blahu obecnímu.
Jó, dědo,
s mariánkou není žádná sranda,
ty sám i s bábinkou, feťáků jsi fanda.

Dostanete možná i společnou celu,
není to tak špatný, nezatížíš dceru,
o budoucnost se vám postará stát zdarma,
zákony jsou platný, není s nima sranda.

Babku odsoudili, prý svědčila křivě,
na slepeckou hůlku dívají se divně,
v speciálním lochu teplo je a čisto,
v domově důchodců nezabere místo.

Lojza přišel o byt,
nenechá se odbýt
z bezdomovce se stane
řádným pěstitelem,
začne jointy balit
a nechá se sbalit.
Milý soudce, pane,
tedy se zřetelem
na mou špatnou pověst
do cely chci odvést.

Ostatní si musí ušetřiti na byt,
jinak je činžovníci budou muset zabít,
až se to roznese, jak starají se Valdice,
nedostatkový budou gandžový sazenice.
Autor anerinov, 10.01.2009
Přečteno 416x
Tipy 1
Poslední tipující: Zerkalo
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí