Pohádka

Pohádka

Anotace: Lednová pohádka

Kočičika, koťátko
z princezny zakrátko.
Hvězdičkou na chvilku
kouzelnou bylinku,
co babka ti přinesla
s pohádkou do křesla.
Barevnou květinkou,
na konci maminkou.
Předtím však šatičky,
bílé jak z ledničky.
Milého panáčka,
některá oráčka.
A nebo princátko
či hloupé hovádko.
Ďábelská dračice,
šahá už po klice.
Na vysoké věži,
kde princezna vězí.
S dlouhými vlasy
co umělé má řasy.
Tisíckrát umři a jednou žij!
Pozor na obra, který má kyj!
Spočítej ovečky
než skočí do břečky,
co pod mostem teče
a čas se tam vleče.
Do pohádky je tu most,
ale já teď říkám. Dost!
Konec.
Zvonec.
A nebo začátek?
Jedno. To je svět pohádek.
Autor ShootingS, 14.01.2009
Přečteno 759x
Tipy 1
Poslední tipující: Fiserka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí