In My Mind

In My Mind

Anotace: Báseň o masu.

V mé mysli se maso zmítá
Plec prsa panenka kýta
Můj žaludek prázdnotu skýtá
Už zase v tom lítám

Před očima mám řízky ovar štangli salámu
Nastal pravý čas vypravit se do krámu
Ve výloze vidím klokaní mufloní pštrosí maso
Jaká to exotika zase
Po kolenou vcházím a prosím o prase

S prasetem je však těžké pořízení
Je drahé nebo vůbec není
Zas sedím doma u stolu a sním…
Autor Jarin Kalin, 19.01.2009
Přečteno 449x
Tipy 2
Poslední tipující: raďo
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:D bože, taky velice originální 8-D

25.01.2009 20:51:00 | Fiserka

Jestli ty spíš nespíš,
když sníš a přec nesníš
:-)

19.01.2009 17:41:00 | abcabcabc

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí