Absolutní rým

Absolutní rým

Anotace: Bez akustické konstanty.

Koupil jsem si televizi,
krásnou černou televizi.
Tuze se mi líbila,
nejen mně se líbila!

Kdokliv si všimne naší televize,
nespustí oči z televize.
Vůbec se jim nedivím,
v nejmenším se nedivím.

Kvalitní je ve všech směrech,
zbožňuji ji ve všech směrech.
Utratil jsem mnoho peněz,
ale není mi líto těch peněz.

Vřele mohu doporučit,
electroworld doporučit.
Že tam je panečku sortiment!
Grandiózní sortiment.

Teď již budu muset skončit,
tato báseň musí také skončit.
V televizi začína fotbal,
já chci vidět onen fotbal.

Kupte si též televizi,
za třicet litrů televizi.
Fakt se vám to vyplatí,
stoprocentně vyplatí.

Tímto já se s vámi loučím,
aspoň pro dnešek se loučím.
Autor bagiš, 26.01.2009
Přečteno 660x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí