Ovoce

Ovoce

Anotace: Ovoce, ovoce... zdravé ovoce :)

Pachuť sladké šťávičky v ústech
a ta zářící oranžová barva.
Kdo by odolal na našich místech?
Jadérko, vypadající jako larva
přitom chutnější než ve fast-foodech.

Nosila nám je vždycky naše maminka.
Je to přeci ta nejchutněšjí mandarinka.
Autor Flame Crow, 28.01.2009
Přečteno 540x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí