Camel

Camel

Anotace: :) Pár veršů, co sepsala jsem dávno...

Před pouští doprava,
na ranní špičku,
velbloudí doprava,
na dunách písku.

Kolem oázy ticha,
kde voda není,
vodní vír vodu míchá,
je to jen snění.

Před pouští doprava,
na ranní špičku,
velbloudí doprava,
no tak kličkuj.
Autor Němá, 07.02.2009
Přečteno 399x
Tipy 2
Poslední tipující: Duhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí