Šprímovací básnicka

Šprímovací básnicka

Anotace: Hodně popletená básnička

Ententýky dva špendlíky,poletíme do Fentyky.
Bábovka babicce,donese se Evičce.
Bábovičku doneste mi,nalámem ji lami,lami.
Doneste i láhev vína,počkáme s tím do ráne.
Vnučka si to vezme na svačinu,popapá to na ubrusu.
Autor danisekho, 11.02.2009
Přečteno 565x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí