Lehounká

Lehounká

Anotace: :-)

Létáme ve vínu tam a sem,
setkání s bohem pak zpátky na zem,
vítá nás Satanáš s vidlema v ruce,
píchá nás do zadku silně a prudce.

Asi je na čase zalít to vodkou,
užít si v Egyptě s vášnivou Skotkou,
kam se hrabe moje stará,
palí crack a pes hárá,
za plotem fronta
voříšek, Alík, podej jointa!

Já se na to můžu,
zavolám si Hrůšu,
pujdem na Tři sestry,
výběr piva zde je pestrý!
Autor Poetický Ďábel, 14.02.2009
Přečteno 474x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí