Krabové za svítání

Krabové za svítání

Anotace: Jedno takový letní milování

Krab sebou mrská v krabici
Protože šuká pěknou krabyci.
A je to pěkný mořský šoustání,
Kraby to dělají za letního svítání.
A jak se ta krabice tak hýbe,
Při tom pohledu, Krabyce na dobrou věc kýve.
Má svého kraba tolik ráda,
Dala by ho do salátu,
Svého chutného kamaráda.

A tak se Krab už nemrská v krabici.
Leží v krámě, potravinách,
v sekci, Saláty na polici.
Ahoj krabe tak si tě dáme!
Autor RendyMCAir, 02.03.2009
Přečteno 431x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí