Bertíkův den

Bertíkův den

Anotace: Bertík je náš kočičák a jednoho večera mě tohle napadlo.Snad se bude líbit a vytvoří úsměv na tváři, který vám den prozáří.

Provázek se schoval za roh
Bertík by si dal rád tvaroh
Za rohem provázek chytí
Tvarohem se pak nasytí
Bertík má nit za ouškem
Nakrmí se masíčkem
Má provázek na zádíčkách
Pochutná si na Frolíčkách
Má chlupaté bříško
Dneska bumbal mlíčko
Takový měl Bertík den
Hup za nitkou tam a sem.
Autor ivushka80, 06.03.2009
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí