Strašidelný hrad

Strašidelný hrad

Anotace: Strašidla a pohádky komu by se nelíbily? Snad někoho z vás tohle psaní potěší nebo aspoń zavzpomíná, když byl menší :)

Mít tak strašidelný hrad,
kam se lidi chodí rádi bát.

Bílá paní uvítá tě,
řekne ahoj a už objímá tě.
Večer je procházka po hradbách
a se svíčkou v ruce neměj strach.

Duchové jsou šibalové,
rádi hrají figurky
a u stolu na mlsání podávají okurky.

Rytíř na koni je pašák,
neříkejte mu však strašák,
ač má hlavu v podpaždí,
zlé řeči ho podráždí.

Hejkal to je smíšek hradu,
zahejká vám pro náladu,
sladký bonbon nebo míč,
ukažte mu a je s ním pryč.

Skřítci malí uličníci,
rádi tropí taškařici,
za kanadské žertíky
vybírají pak fíky.

Víly malé tanečnice
naučí vás tanců více,
vždyt´ je to jen pro zábavu,
tak pojd´ a neměj žádnou obavu.

Okřídlení koně pegas,
známe mobil jinak u nás,
koně na krku si nosí šál,
lepší než na placení paušál.

Čarodějka dobrodějka ukáže vám koště,
kdo pospíchá poslat pohled,
bude hned na poště.

Velcí obři ti jsou dobří,
oni jsou jak hasiči,
jenom kolem profičí.

Čerti straši budliky,
vaří přitom knedlíky,
k tomu guláš, omáčku
nebo radši zelńačku?

Byli jste tu s námi rádi,
tak pošlete kamarády,
at´ je nás tu čím dál víc
jako dětí z Heřmanic.
Autor BARBYE, 10.03.2009
Přečteno 456x
Tipy 9
Poslední tipující: snupicek, Holis, Lilly Lightová, Psavec, kikis, carodejka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Mně se moc líbila :)
Dávám ST

11.03.2009 19:34:00 | Lilly Lightová

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí