Bůh, mnich a satelit

Bůh, mnich a satelit

Anotace: tak jen...

Mnich z dola
je sledován z hora,
má ho pořád za zády
a tak hledá záhady.

Nazývá ho Bohem,
neřekne mu nikdy sbohem.
Nedokáže mu však zajistat,
100 se nespustit.

Bůh to slyší a
satelit to z hora vidí,
záhada to není,
že v nebi něco tiše letí.
Autor Ladik, 16.03.2009
Přečteno 358x
Tipy 1
Poslední tipující: MalaIzis
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí