Legrácky (část 1)

Legrácky (část 1)

Anotace: takové blbůstky, které jsem si psal o přestávkách ještě na základní škole

CHROUST

Koupil jsem si lamborghiny,
malou vilu, chrousta, džíny.
Jen malého chrousta
na dvě a půl sousta.

FÍKY

Přijde Ludvík do trafiky,
že chce koupit rum a fíky.
Že dá fíky do rumu.
Měl vždy málo rozumu.

KŠEFT

Přines sebou Sparty,
šel hrát s chlápky karty.
Hodně peněz chtěl tam sbalit,
stihnul se však brzy nalít.
Zpíval songy truchlivé
Líbal Martu na rty
odnesl si HáÍVé!

KARATE

Strejda Vašek po páte
učí v Plzni karate.
Za dva a čtvrt měsíce
bere čtyry tisíce.

Jano

Pasol Jano, pasol koze.
Škoda mu šla do koroze.
Pase Jano, pase krávy.
Měl by si ji nechat spravit.

+ JEDNA ZE SOUČASNOSTI

Dneska mají chřipku ptáci
též BSE se nám vrací.
Kulhavka a slintavka
prásátkům též nechybí.
Snad se sejde zelná hlávka,
až chytnou i něco ryby!

- třeba rybí angínu !
Autor Mr.George, 23.10.2005
Přečteno 478x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tak rybí angína mě dostala!!!
Jdu navštívit hastrmana,
přítele svého milého
a zeptat se, co nového ;o)
jestli mu hůř nemluví ryby,
jestli medicína nechybí ;o)
Potom namíchám kurýrování
a ryby se můžou dát do zpívání...

Chá, už to vidím v živých barvách :o)

02.11.2005 08:05:00 | Cecilka

Aspoň nějaké pobavení! Chi.

25.10.2005 10:24:00 | Krtica

Checht..pobavila jsem se.

24.10.2005 08:39:00 | takova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí