Čarodějka

Čarodějka

Anotace: Jo jo to byl večer

Včera jsem vám viděl koště,
Turbínu snad mělo.
Blížilo se k naší poště,
Okolí se chvělo.

uviděl jsem čarodějku,
Ta vám byla nádherná.
mazlila vám plyn i spojku,
Má duše byla nevěrná.

Přišel jsem k ní trochu blíže,
Hned vám na mě mávala.
Nebála se zemské tíže,
Má drahá v noci létala.

“Nevím proč, ale o téhle noci vám to nějak sluší.“
Autor snupicek, 01.05.2009
Přečteno 538x
Tipy 15
Poslední tipující: BARBYE, carodejka, Lea Aura, WAYWARD, kleopatra.sedma, Douša, Psavec, Mbonita, labuť, Bíša, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Čarodějka v dněšní době
musí s pokrokem jít,
ne jen vařit lektvary
a o zázracích snít...

01.07.2009 14:03:00 | BARBYE

Jééééééé..tady jsem se poznala..

06.06.2009 22:51:00 | carodejka

:-)

06.05.2009 22:15:00 | kleopatra.sedma

Dobrý...

01.05.2009 10:00:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí