Valentýn

Valentýn

Anotace: Máte rádi Valentýna?

Na svatého Valentýna,
chtěl bych do ženského klína.
Vždycky na mě padne splín
čert vem svatý Valentýn.

Po čem vlastně ženy touží?
To je dobrá otázka,
Je to Porsche, šperky, vila?
Nebo stačí procházka?
Autor ploskuták, 14.05.2009
Přečteno 362x
Tipy 2
Poslední tipující: valaki
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí