Zná mě dobře...

Zná mě dobře...

Anotace: Marnost nad marnost.

Opravdu zvláštně se tlemila,
když lehala si vedle mě,
já zeptal se jí tuze jemně:
"Copak se děje, má milá?"

Studí to jak ledová sprcha,
říká: "Víš, když se začnu smát,
tobě pak nechce nikdy stát"
a má fakt pravdu - mrcha.
Autor petříček, 16.05.2009
Přečteno 397x
Tipy 2
Poslední tipující: Charibeja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí