Brouci

Brouci

Anotace: Co bych z toho měl

Viděl jsem tři brouky
jak se klubou z mouky
nejdřív se tam spojí
pak se houfně rojí

mouka musí pryč
vezmu na ně bič
vystříkám ty brouky z louky
co žerou moje mouky

na co já tu mouku
vlastně chtěl
nechám ji těm broukům
co bych z jejich smrti měl

Výsledek obrázku pro mouční červi

Autor Akyš, 19.05.2009
Přečteno 421x
Tipy 4
Poslední tipující: Unyle Pěl, BARBYE, Kapka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí