Krizová bankovní loupež

Krizová bankovní loupež

Anotace: -

Mám zlobu v očích
a v rukou kulovnici
v úmyslu zločin
zrodil se pod čepicí

na hlavě punčochu
s ažurou přes oko
snad dnes z řad slabochů
vystoupám vysoko

s umělou parukou
co nemám na občance
bez krve na rukou
jsem tady za trestance

před bankou fáro
a v bance pozdvižení
milión málo
no jenže víc tu není

otevřete trezory
znáte to z televize
nechte si názory
a řeči že je krize

o krizi vím
však kvůli ní jsem tady
a kvůli lžím
vzal jsem to do parády

sypte mi do tašky
orly i Masaryky
kdyby to nevyšlo
tak ať mám na právníky

ještě že hrdiny
všechny jste propustily
veškeré starosti
jste mi tím ušetřili

hlídá tu penzista
jen v rámci výpomoci
doba je nejistá
dře tady dnem i nocí

dal jsem mu bankovku
on se mi k zemi klaní
pak jako bokovku
pomoh mi s nakládáním

vyrazím než mě zmerčí
ujedu jen dva bloky
do banky konkurenční
už čeká na úroky

vešel jsem v klidu
na řadě jako druhý
snad s lupem vyjdu
když splatím všechny dluhy

tak se to podařilo
splatil jsem pohledávky
pak právo dorazilo
šoupli mě do dodávky

jo chlapci jdete pozdě
asi vím i co chcete
prachy si vemte z banky
jestli to dokážete!
Autor Bolder, 03.06.2009
Přečteno 309x
Tipy 13
Poslední tipující: poustevník Jirka, labuť, divoska_jaja, Zpátky, Bíša, kleopatra.sedma, Mbonita, Lea Aura, Unyle Pěl
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Podařená! :-))

25.07.2009 14:41:00 | poustevník Jirka

:o))

05.06.2009 17:39:00 | labuť

Tak ta je veselá :-D

03.06.2009 18:45:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí