rukou

rukou

Anotace: .

Na vojně takhle poprvé k ránu
Bolela mě snad každá kost
A sakra
nedal jsem si do madrací slámu
už toho mám opravdu dost


večer zas jak čistil jsem si zuby
WC kartáčkem
když mi ho mazák zamění
a pak mi táhlo pěkně z huby
já pokrčil jen rameny

nad fotkou obnažené ženy
schovanou tajně pod madrací
muka v rozkoš se mění,
ale dá to rukou pořádnou práci.
Autor Barci, 15.06.2009
Přečteno 338x
Tipy 4
Poslední tipující: susana načeva, Emira, WAYWARD, divoska_jaja
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...máš slabou ruku :D

15.06.2009 01:25:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí