Hlavou zeď prorazíš

Hlavou zeď prorazíš

Anotace: Je to srandovní a není to srandovní...

Sbírka: Naděje umírá první

Mlátíš pěstí do stěny
kolem ti znějí ozvěny
Nechci tě! Nechci Tě!
bože, znějí tak hlasitě
Je ti zle, může být hůř?
To je jedno, teď jen zuř
Po stěně krev stéká
hlas bezmocně heká
Stíráš slzy ze rtů
křičíš: táhni k čertu!
Jedna, dvě, tři - teď!
hlavou jsi rozbil zeď…
je mi líto
přežil jsi to
Autor Matty09, 19.06.2009
Přečteno 452x
Tipy 2
Poslední tipující: Lioness
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí