spálená

spálená

Anotace: jej

Usnula jsem na slunci,
chtěla jsem si opálit kůži,
za trest teď celá rudá jsem,
jak mámin záhon růží.

Pro krásu teď trpím,
nemůžu vůbec ležet,
nezbyde mi jiné cesty,
než pro krém si běžet.

Blažený na mě pohled -
rudá růže ... uvařený rak?
Hekám, trpím jak blázen,
svědomí říká: "Dobře ti tak!"
Autor andrea.milous, 25.06.2009
Přečteno 349x
Tipy 1
Poslední tipující: divoska_jaja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí