O Jeníčkovy a Mařence:obhajoba Ježibaby

O Jeníčkovy a Mařence:obhajoba Ježibaby

Anotace: O tom, jak to doopravdy bylo...

Před pár lety, myslím v létě,
Jsem u lesa ničila jedle.
Zajíc na to:Co to děláš?
Nic jiného na práci nemáš?

Tak si natrhej pár hub!
Nebo si postav nový dům!
A já na to:Proč jen dům¬?
Chci hotelové impérium!

Za pár měsíců tu stojí
Hotel U lesního chvojí
Krize na mě dopadla,
Zákazníci sotva dva!

Pak ale přišli dvě malé děti,
Promrzlé až na kost, kde se tu vzali?
Jeníčka jsem dala do nejlepšího apartmánu,
Z Mařenky si udělám svou skvělou hospodyňku!

Já dělala rekonstrukci hotelu
A solárko v podobě krbu!
A pak, když dodělávali jsme pyré,
Mě děti strčili do pece, svině!

Měla jsem zdravotní problémy
Z toho dvouhodinového opalování!
Ovšem to bylo všem jedno,
A tak jsem tady, ať v tom máme jasno!
Autor Sisssi, 04.07.2009
Přečteno 744x
Tipy 4
Poslední tipující: René Vulkán, Oťas, Anne Leyyd
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pročpak nepíšeš dál? Piš a piš a uvidíš, jak se budeš zlepšovat a růst.

10.02.2010 17:14:00 | René Vulkán

a máš v tom jasno?

06.07.2009 16:39:00 | Oťas

Vítej na Literu! :) Dobrá básnička pro zasmání :D

04.07.2009 14:29:00 | Anne Leyyd

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí