Dětské bolístko

Dětské bolístko

Anotace: na vše se najde nakonec lék....

Dětské bolístko

Vytrhla Ti z paty trn
Jak běžela
Zakopla o drn
Dala si do hlavy, Bum!

Rána byla veliká
Převeliká, hluboká.
Krev se valila ven
Hodně jí spolykala zem!

Oděrka špatně se hojí
Přece jenom se píchla o chvojí
Infekce bolístku namokvá
Slzičku uroníš za vlhka.

Obvazem bebíčko chráníme
Pofoukáme a chladíme
Příště už budeme moudřejší
Nebudeme lítat jak raubíři.
Autor v.hercik, 11.07.2009
Přečteno 351x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, BARBYE
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Malí raubíři se nepoučí, aspoń podle mých to soudím, neběhej, nelítej a za chvíli zas oba křičí :(

15.07.2009 09:37:00 | BARBYE

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí