Koleda Jak Má Být!

Koleda Jak Má Být!

Anotace: Je to básnička kterou sem vymyslel ve škole na téma S aprílem je veselo,do školy se nechtělo.I kdyby se nechtělo,stejně by se muselo.A četl sem to před celou třídou xD

S Aprílem je veselo
do školy se nechtělo,
i kdyby se nechtělo
stejně by se muselo.

V dálce jsem viděl varlata
a to byl můj tlustý táta,
který měl v ruce tunu zlata,
ale nic mi nedal!praktický táta.

Tak sem šel dále
už sem měl na dále,
pak sem viděl vejce
které nesla v prdeli americká slepice.

Tak sem v prdeli
radši si dám deli
aby mně ti chlapi zase neojeli
abych ho zase neměl v prdeli.

Sedl sem si na lavičku
a zas mám něco na tričku,
tak říkám patričku
už nepiš tuhle nesmyslnou básničku.
Autor ToRTeEn, 20.07.2009
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí