Nehoda

Nehoda

Anotace: Taková divná morbidní...

Koulelo se koulelo jablíčko Reneta,
Nebyla to Reneta byl to granát
Potvora záludná utrhla mi hnát.
Hlína lítá tělo se diví
Co mi to k sakru vlastně chybí.
Tělo bez nohy,noha bez těla,
Holka náhoda snad tohle nechtěla?
Jak tam tak přemítám s pahýlem u zadku,
Někdo mi přivolal rychlou sanitku.
Jelikož jsem stál v úrovni řidiče,
Má tvář se setkala s chromem chladiče.
A aby toho nebylo málo,
Představte si že život mě to stálo.
Stojíce u brány nebeského ráje,
Zjišťuji že existence má,zlá je.
Tak další na řadu,zde máte křídel pár,
Podepsal jsem u výdeje jakýsi cár.
Byla to smlouva na nebeskou manu,
Z mrtvých už asi jen těžko vstanu.
Autor Medvídek@.., 30.07.2009
Přečteno 426x
Tipy 1
Poslední tipující: boomslang
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí