V zoo

V zoo

Anotace: Primitivní básnička s hlubším smyslem.

Kolik stojí jeden slon,
co chobotem tu mává?
Určitě víc než milion.
Ne jak ta holka,
co na D1 všem dává.

A kolik stojí plameňák,
ten s růžovým peřím?
Určitě víc než otvírák
s konzervou dohromady.
A tomu věřím.

A co stojí ta želva,
ta málá s nožkou pomalou?
Určitě víc než koňská mrva.
Ta s kterou vždycky hospodář
hnojí zemi nemocnou.

A každá z těchto levných věcí,
ač zdají se být podřadné.
Pomáhá nám vždycky přeci
víc,
než to zvířectvo proradné.
Autor Etchi, 25.08.2009
Přečteno 481x
Tipy 2
Poslední tipující: divoska_jaja, Danushka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ne že bych souhlasila s obsahem, ale forma se mi líbí. :o)

25.08.2009 20:25:00 | divoska_jaja

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí