Óda na pandu

Óda na pandu

Anotace: máte rádi pandy?:D

Ó pando krásná
jež jsi na bambusu
srdce mé svou krásou
trháš na sto kusů

Ó pando velká
s černými fleky
tvé slávě nevyrovnají
se mohutné řeky

Ó pando mocná
chlupatá a hebká
když pohlídnu na tě
hned mě přejde depka ?
Autor Chašmodský, 25.08.2009
Přečteno 483x
Tipy 1
Poslední tipující: divoska_jaja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí