Panelák

Panelák

Anotace: Text k mé tradičně-jazzové písničce :D

PANELÁK


Není tu nejkomfortnější bydlení
Už nám zase výtah nejede
Je tu veliké časové prodlení
Až spadne, možná nový pojede.

Jednotky bytové jsou tu dvě plus jedna
Ještě možná také ten záchod
Sousedka horní i dolní je velká mekna
Tak toto je paneláku chod.

V prádelně teď vyzvednout si svojí peřinu
Polštář mám asi na chodníku
Já, blbec, zapomněl si kabelku Věřinu
Odnesu to na správnou adresu.

Máme tu také telefonní budky
Možná, že telefon i funguje
Venku vidím létat holuby, vrány a dudky
A telefon si stagnuje.

Kdyby aspoň byly by tu břízy
Oživlá zeleň by pomohla
Je to taková chlouba jak pyramida Gízy -
Ta by tu stát nemohla.

Panelák má spoustu výhod
Možná, že nám nespadne
Už jsem se s mou domovnicí dohod´
Že mou tajenku uhádne.

Panelák je pro nás tak klec králičí
Stojí tu už nejmíň třicet let
Vítr mi do umakartu fičí
To jest krásný náš nový svět.
Autor Zasněný básník, 27.08.2009
Přečteno 359x
Tipy 7
Poslední tipující: hašlerka, DNA, Dev_LATea_princess, Danik, Mbonita
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Fakt moc hezký...vtipný počtení XD

27.08.2009 22:29:00 | Danik

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí