Pod sklo lupy svět přikládám

Pod sklo lupy svět přikládám

Anotace: ...

Pod sklo lupy svět přikládám
nové věci hledám stále
staré znovu prozkoumávám
a tak furt a pořád dále.

Pod lupou se mi svět jeví
čím dál tím víc krásnější
zvláště když pak díky slunci
hoří pod ní mravenci.
Autor kofka, 31.08.2009
Přečteno 350x
Tipy 3
Poslední tipující: Skrat, Addanet
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně drsné

24.11.2009 21:04:00 | Skrat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí