V aquaparku v Olešnici

V aquaparku v Olešnici

Anotace: ...

V aquaparku v Olešnici
Poláci se válej
místní střídaj u kiosku
pivko a rum malej

Je tu krásně, ptáci zpívaj
slunce do zad píchá
ve vzduchu však čeština se
s polskou řečí míchá

Moc se nám tu nezamlouvá
dvojjazyčný koupaliště
takže na to dneska kašlem
a přijdem sem někdy příště
Autor kofka, 07.09.2009
Přečteno 407x
Tipy 3
Poslední tipující: Skrat, Egretta
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Každý rým mě skvěle překvapil. Neočekávané, trefné, ach jo, barevné.

24.11.2009 21:02:00 | Skrat

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí