co vymyslel můj kluk

co vymyslel můj kluk

Anotace: řekli jsme si s mým klukem,kdo vymyslí delší a hezčí báseň za 5 minut...můj kluk napsal tohle

Když půjdeš s ním,
tak já dobře vím
a také hodně sním.
Že překrásně spím,
až hodně bdím.

Vlezu si jednou takhle do postele,
v tom jednom rozpadlém kostele
a říkám si,čím to asi bude,
že ta postel rezavá bude.
Nevadí ležim dál
a přemýšlím co bych si ještě přál.
Autor Haniik, 08.09.2009
Přečteno 454x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí