Marcela I. II.

Marcela I. II.

Marcela I.

Zkoušel jsem od Marcely
odkoupit dvě parcely
TTP a zahradu.

Řekla cenu neslýchanou,
tak jsem řekl nashledanou,
má smůlu, já nekradu.


Marcela II.

Něžné rtíky Marcely
každou ránu zacelí,
na těle i na duši.

Čarovnou moc v sobě má,
ona to však nevnímá,
vůbec o tom netuší.
Autor denebrin, 09.09.2009
Přečteno 367x
Tipy 10
Poslední tipující: Pevya, Dessinateur, Bíša, al-pacino, Doradan, 6thSun, Květka Š., divoska_jaja
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

To zas jiná Marcela
dnes se ťukla do čela,
je tak trochu praštěná
(jistě není jediná)...

09.09.2009 09:50:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí