Káďův úprk o zlomkrk

Káďův úprk o zlomkrk

Anotace: ---

Sbírka: Záblesk světla

Káďa běží do kopečka,
udýchaně fuńí,
žene se tak uříceně,
kravička ho honí.

Když doběhl k ohradníku,
objevil hned elektriku,
elektrika brní, pálí,
Káďa rychle myzí v dáli.

Běží za ním taky bejček,
"Káďo, uteč na kopeček."
dobjehneš tam v cuku letu,
abys zařval "Hurá, jsem tu!".

Pak zamíříš bryskně z kopce,
žene tě už taky ovce,
a tak zdrháš mezi keři,
hnaný touhle dravou zvěří.
(2004)
Autor VaR, 14.09.2009
Přečteno 361x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, al-pacino
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí