Cyklo výlet

Cyklo výlet

Anotace: ---

Sbírka: Záblesk světla

Když urval se mi ventilek,
u duše mého kola,
já od plic seřval nejbližšího trola,
pak vyrazil jsem vpřed,
abych s kolem na zádech,
dobyl celý svět.

Dál kráčel jsem si z vesela,
tou cestou lesní před sebou,
abych rychle dorazil,
má nová duše za tebou.

Když výměna se zdařila,
chtělo domů se mi jet,
ty jsi mě však zradila,
začla jsi se vypouštět.

Vzal jsem na tě pumpičku,
dohustil jsem kolo,
než domů jsem dorazil,
mnohokrát se tak stalo.
(2004)
Autor VaR, 18.09.2009
Přečteno 438x
Tipy 3
Poslední tipující: ClaireM, Kapka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-)taky se mi to stalo

18.09.2009 09:33:00 | Kapka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí