Nepovolený doping

Nepovolený doping

Anotace: taková budhistická básnička o rokenrolu

Sbírka: Říkačky pro dospělé děti

Přemluvil sem včera Kurta,
Hráti tenis po ránu
Vzali jsme to pěkně zhurta
Skoro sem pad na tlamu.

Jak bych to jen jak si tak si
Ten Cobain má ale praxi
Snad to bude mými léty
Že jsem prohrál na tři sety.

Třeba bude ještě možnost
Vyhrát jindy pro změnu
Nyní mu však kreslím pod nos
Zaslouženou odměnu

Tahle trofej milý Kurte
To je jenom pozlátko
Nakreslím jí bílou křídou
Na betonu zakrátko

Bez pozlátka ani ránu
Zvláště takhle po ránu
Kreslím křídou na zem kurtu
Černobílou nirvánu

Kreslím lajnu, je to bída
Snad se na to nepřijde
Lepší na kurtu je křída
Než když je Kurt na křídě
Autor leprikon, 22.09.2009
Přečteno 434x
Tipy 9
Poslední tipující: Mbonita, Já Esther Ruth, divoska_jaja, chroust17
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hm, hned se mám líp

22.09.2009 13:58:00 | Já Esther Ruth

Hehe, ta nemá chybu. :o)))

22.09.2009 11:44:00 | divoska_jaja

:o)))

22.09.2009 10:50:00 | chroust17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí