Tahal jsem za list javora

Tahal jsem za list javora

Anotace: ...

Tahal jsem za list javora
jediný byl v mém dosahu
pevně se tisknul k větévce
bránil se, zachoval rozvahu

Když jsem spřádal nové plány
tělo mi hlodaly pochyby
vždyť zarputilost toho lístku
zaslouží plně mé obdivy

A tak pustil jsem ho na svobodu
zkrátka nechal jsem ho být
však si najdu jiný způsob
jak krev z tváře smýt
Autor fxrro1, 28.09.2009
Přečteno 428x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí