Na modrých vlnách Rádia M.K.K.

Na modrých vlnách Rádia M.K.K.

Anotace: Mikrofon v akci, uši v pozoru!

...

Zprávy z domova

Parlamentní strany zahájily
rozpravu ctihodnou,
jednomyslně se shodly,
že se neshodnou.

*

Ze společnosti

Hochy ze švýcarské gardy
při návštěvě z Vatikánu
omrzelo nosit škorně,
okouzlili první dámu
a zdrhli k ní všichni svorně.
Dělají jí bodyguardy.

*

Z přírody

Lovecká sezona
právě nám začala,
pohroma naprostá
pro ptactvo nastala.

Volají na sebe
pánové myslivci,
který z nich nejlépe
na cíl svůj zalícil.

První praví
je to sluka,
k zemi padla
jako štuka.

Druhý prý,
že podle peří,
bažanta
si právě měří.

Třetí říká,
na mou víru,
právě koukám
do papírů.

Pot si s čela
šátkem stírá,
trefil z Prahy
inženýra.

*

Ze sportu

Na stadionu u lesa
se skáče o tyči,
kolem dopadiště
je vrstva jehličí.

Pozor závodníku,
když sobě zlámeš tyč!
S jehličím v pozadí
pak bolestí si kvič.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Obrazové zpravodajství Rádia MKK

Zprávy z domova:
http://www.youtube.com/watch?v=e3laWc4ez-k&feature=related

Ze společnosti:
http://www.rozhlas.cz/svet/portal/_zprava/220229

Z přírody:
http://www.youtube.com/watch?v=5gdNNtSEhGA&feature=related

Ze sportu:
http://www.youtube.com/watch?v=xHgH4po9kUE&feature=related

...
Autor mírně kousavý králík, 28.09.2009
Přečteno 374x
Tipy 20
Poslední tipující: Boudicca, poustevník Jirka, Bíša, labuť, WhiteSkull, divoska_jaja, carodejka, Psavec, hašlerka, Flamy, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Příjemne počteničko, které mne velmi pobavilo a zvedlo naladu, děkuji.

28.09.2009 23:31:00 | carodejka

Parádní, akorád nevím, jestli by se hnali za Lívií.

28.09.2009 22:34:00 | Psavec

krátce, rychle, aktuálně...skvělé zprávy!

28.09.2009 21:51:00 | hašlerka

Parádní relace, užila jsem si legrace a držím palce do dalšího vysílání!
Doufám, že bude :o))
ST!

28.09.2009 21:04:00 | jita.1965

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí