Řád

Řád

Anotace: Řád

Determinismus říká právě,
že všude panuje řád,
tak proč chaos v mojí hlavě
nenechá mě v noci spát.

Obracím se k Bohu s prosbou,
by zmatenou mou duši spasil,
v tom poznávám pravdu hroznou,
že On to vlastně všechno zprasil.

Náhle jsem se chytil za nos
a začal se sám sebe ptát:
„Není Pán Bůh vlastně chaos?
Neskrývá snad chaos řád?“
Autor petříček, 10.10.2009
Přečteno 394x
Tipy 1
Poslední tipující: divoska_jaja
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí