Nepřišla

Nepřišla

Anotace: Mohlo to dopadnout hůř.

Nepřišla.
Škoda! Mé první rande.
Závěr? Můj první flám.
Čekat na ni stále,
to nebyl můj plán.

Zrcadlo kouzelné,
je to se mnou zlé?
Řekni jak vypadám,
těžko se poznávám.

Dobře, ať po tvém je,
ale ustup ode mne,
dech tvůj totiž není,
zrovna ku dejchání.

Tvář se provinile šklebí,
víčka spuštěná jak hledí,
oči krví podlité,fakt.
Vypadáš jako zelí vyblité.

Děkuji ti zrcadlo,
že to takhle dopadlo.
Nevadí, že mám tvář
jako po flámu,
hlavně, že srdce mé,
zůstalo bez šrámů.
Autor Milbau, 12.10.2009
Přečteno 399x
Tipy 7
Poslední tipující: ilona, susana načeva, Boudicca, harmony, divoska_jaja, 6thSun, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Životem oprýskáno:-)

15.10.2009 23:19:00 | Boudicca

:)

12.10.2009 14:12:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí