Vietcong

Vietcong

Anotace: a co takhle náký komentaře

Vietcong

Únavou už se mi oči klíží,
v tom slyším,jak se ke mě někdo blíží.
Rákos už se chvěje,
věter to však něje.
Vidím cosi malého,šikmí to má oči,
ano má ho malého a právě na mě močí.
Kdybych se však pohnul,
Bajonetem by mě bodnul.
Tu náhle záře jako kráva,
Vietnamec k útoků povel dává.
Já světlicí oslepen,
a od chcanek ulepen.
Rychle ze země se zvedám
svůj život lehko nedám.
Rychle do zákopu pospíchám,
cestou trochu osychám.
Žlutý jsou mi v patách,
kurva kořen,pěkně jsem se natáh.
Tohle je můj konec,
ale tu se zjevil lovec
Chuck norris prý mu říkaji,
viednamci už k zemi padají.
Jednotka už dorazila,
a nepřítele porazila.
Autor Lex200, 12.10.2009
Přečteno 482x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí