Proč bychom si netopili

Proč bychom si netopili

Anotace: zjišťuji,že silné pocity navozují silnou potřebu je nějak vyjádřit...zima mi zalezla asi do básnického střeva:-D

Podezřele hledíte-vidíte snad eskymáky?!
Žádný strachy-já je vidím taky!
Každý student na sobě má aspoň čtyři vrstvy
A na nohách sněhule-to aby nezmrzly mu prsty…
Cožpak s polárním kruhem máme co do činění,
Že tu chodí všichni takhle navlečení?!
Já sama připadám si jako kostka ledu,
Snad už jen těmi zuby drkotat svedu.
Třesu se jak šejkr v rukách barmana,
Klepu snad úplně vším-hlavou, rukama i nohama.
Cítím se jak v boxu pro zmrzliny,
Že by se mi už dělaly i omrzliny?!
Na záchodě bojím si sundat kalhoty,
Co kdyby náhodou přimrzly mi na boty…?
Jako na severu v Rusku vypadá to tady,
Mrznem- ještě štěstí, že nechcípáme hlady.
Řečeno nám bylo pouze:,,Kotel se nám pokazil!‘‘
Jenže ouha! Schází finance i ten, kdo by kotel opravil.
A pan řídící? –ten na krizi všechno svádí.
Nechť nás nebohé studenty hřeje naše mládí!
Autor síkorka, 13.10.2009
Přečteno 426x
Tipy 6
Poslední tipující: susana načeva, divoska_jaja, kleopatra.sedma, genca
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No,nevím,ale podle mě mládí moc nehřeje.Aspon sem ten pocit neměla,když jsem dneska zmrzala venku :-D

14.10.2009 20:23:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí