Hra

Hra

Anotace: Zas jedna taková...hravá.

Dnes budu obzvláště hravý,
ať pozná, jak mě to baví,
zahrajeme si na doktora,
prohlídku začneme shora.

Odložte si, prosím, oblečení,
neboť mi překáží při léčení,
sic z Vás sám strhám ty šaty,
já jsem doktor a ne svatý.

Zprvu Vás vyšetřím pohledem,
mé oči jsou mi rentgenem,
stetoskopem jsou mi ruce,
slyším, jak Vám buší srdce.

Vždyť Vy celá hoříte,
nemocná býti musíte,
třes prochází celým tělem,
šup do pusy s teploměrem.

S hrůzou si čtu krve rozbor,
máte v bříšku velký nádor,
proto říkám bez legrace,
že je zde nutná operace.

Vy se, paní, zřejmě bojíte,
že mi na nástroj tak civíte,
máte snad poslední přání?
já to dělám bez uspání.

Řezal jsem jako zběsilý,
hotovo bylo za chvíli
a na ránu po resekci
vypustil jsem dezinfekci.

Zítra budu opět hravý,
teď už ví, že mě to baví,
zahrajeme si na horníka,
ať si holka pěkně zvyká.
Autor petříček, 16.10.2009
Přečteno 510x
Tipy 4
Poslední tipující: Skrat, Giginka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ať si horník hloubí,
ať se těla snoubí

04.12.2010 17:25:00 | Skrat

Fajn myšlenka...ale občas dost krutý...

18.11.2009 22:18:00 | Giginka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí