Návod

Návod

Anotace: Pro změnu básnička co budu učitelům přednášet na vánoce, téma tentokráte: Hudba a tanec ! v mém podání NÁVOD

Ať posloucháš lidovky, či rock’n‘ roll,
tančíš uprostřed parketu, neb v rohu stojíš jako sloup.
Máš rád zpěv a rychlé rytmy,
s lehkostí skládáš rýmy.
Neb věříš v přítele Čajkovského,
tanec je pro tě něco neznámého.
Tak nelam si hlavu, chce to čas,
hodinka tance a jde to snáz.
Z koupelny si udělej pódium,
můžeš vyzkoušet vdechnout i hélium.
Z plna hrdla se nadechni a hlasitě zpívej.
puštěnou sprchou, když tak hluk trochu překrývej.
A pokud i nadále se v něčem ztrácíš,
hlavu raději k zemi skláníš.
Seber odvahu a přihlas se do sboru,
neb zkus risknout taneční školu.
A až budeš velmistrem, dovol, ať ti prozradím tajemství:
na všechnu tu krásu je se dívat, to nejlepší.
Autor Ailise Bedmin, 20.10.2009
Přečteno 534x
Tipy 3
Poslední tipující: J.U. Ray, Duhová
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí