V modrém pokoji

V modrém pokoji

Anotace: Co bychom neudělali pro přátelé :-DDDD

Teď už neplač mladíku,
duše mladosti ti svědčí,
pro dívčí oči.
Až za stolem se rty usmějí,
v Tvém modrém pokoji,
a hvězdy ti napoví,
že nejsi bláhoví.
Jsi jako sluníčko, jasně i zlatíčko!!!
Jak uložíš se k spánku,
já otevřu si branku,
a ve snu zjevím se ti,
a na čelo polibek dám ti.
(Chtěla jsem udělat bubu,bu)škoda:-DDD
Autor Ayaka Midoriko, 22.10.2009
Přečteno 404x
Tipy 8
Poslední tipující: Bíša, Isquieasuus, Prokešová, greapy, divoska_jaja, Květka Š.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí