Krátké I.

Krátké I.

Anotace: kdysi tu byly, tak jen vracím...

TRAGICKÁ
padla smuteční vrba
(to byla ale prda)

ÚSPĚŠNÁ
má láska dnes o mě stála
(byl jako skála)

NIVELAČNÍ
objevil jsem správnou výšku
(tobě u podbřišku)

ZDRAVOTNICKÁ
nesmím kouřit Petry
(výbušné mám větry)

SUBLIMAČNÍ
nepřišla dnes moje milá
(doufám že se vypařila)

ALKOHOLICKÁ
pít jsem přestal, dobře vím
(pět vteřin to vydržím)

AUTOMÓDNÍ
jaro žádá nový šatník
(nabourali mě zas blatník)

LITERÁRNÍ
cenu za báseň jsem dostal
(Kde že jsem ji vlastně opsal?)

KRITICKÁ
nevadí mě kritka
(pokud se mě netýká)

SPORTOVNÍ
letí rychle jako laňka
(do sešitu modrá kaňka)
Autor Buližník, 24.10.2009
Přečteno 417x
Tipy 8
Poslední tipující: denebrin, malá slečna, Nút, Psavec, janewe, rezina
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ale i ted jsou krásné a za :o***

26.10.2009 09:48:00 | Nút

JO kdysi...

25.10.2009 02:42:00 | Nút

super

24.10.2009 21:53:00 | janewe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí